Handgemaakte Glazen Eekhoorn

Lichtenheldt
U-04VL1571-44
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 7,5 cm ↔ 10,5 cm 

Deze prachtige handgemaakte glazen eekhoorn is een meesterwerk van vakmanschap en creativiteit. Gemaakt van amberkleurig en oranje glas, straalt dit lieve beestje een warme en levendige uitstraling uit. De pootjes en een deel van de prachtige grote staart zijn gevormd uit het ondoorzichtige oranje glas, terwijl de rest van het beestje is vervaardigd van transparant glas. De eekhoorn zit nieuwsgierig op zijn achterpoten, leunend op zijn staart, terwijl hij zijn voorpootjes nieuwsgierig in de lucht houdt.

Met een lengte van 10,5 centimeter en een hoogte van 7,5 centimeter heeft dit glazen beeldje een bescheiden formaat, maar een opvallende aanwezigheid waar het ook wordt geplaatst.

Dit prachtige glazen beeldje is met de hand vervaardigd door een getalenteerde glasblazer uit Thüringen, Duitsland. Elk detail is met zorg en passie gemaakt, waardoor een authentieke en levensechte voorstelling van een eekhoorn wordt gecreëerd.

Voeg een vleugje schoonheid en vakmanschap toe aan je interieur met deze unieke glazen eekhoorn. Of je nu een liefhebber bent van glaswerk, een verzamelaar van bijzondere stukken of gewoon op zoek bent naar een opvallend decoratief object, deze handgemaakte glazen eekhoorn zal zeker bewonderende blikken en gesprekken uitlokken.

De afmetingen in het kort: 10,5 centimeter lang, 4,5 cm breed en 7,5 centimeter hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!