Glazen Vaas Yellow Leaves - Tijdloze Elegantie

DT Glas
02V2389
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 37 cm ↔ 13 cm

De Vaas van Glas Yellow Leaves vormt een schitterende toevoeging aan onze uitgebreide collectie glazen vazen. Deze prachtige creatie, volledig met de hand vervaardigd, straalt een tijdloze elegantie uit dankzij het gebruik van transparant glas als voornaamste materiaal. Onderaan de vaas bevindt zich een imposante, blauw transparante luchtbel die de diepte van het glas benadrukt. Deze luchtbel lijkt op een grote blauwe bloem, met diverse blaadjes. Aan de buitenzijde is door een mooie techniek, lichtblauwe blaadjes in het glas gemaakt. De ondergrond van de vaas loopt subtiel van transparant aan de voet tot mooi goudgeel aan de bovenzijde. Doordat de hele vaas transparant is, vallen de bladeren en de blauwe bloem nog meer op.

Hoewel de basisvorm van de vaas klassiek is, onderscheidt de Vaas van Glas Yellow Leaves zich door de levendige kleuren en het bijzondere ontwerp van de blauwe bloem. Met een hoogte van 37 centimeter en een middellijn van 13 centimeter is deze glazen vaas ruim genoeg om bloemstukken of elegante takken in volle glorie te presenteren. De opening van de vaas, met een diameter van ongeveer 4 cm, maakt hem tevens geschikt voor de gracieuze omarming van kleinere boeketten.

De Vaas van Glas Yellow Leaves is de ideale keuze voor eenieder die zoekt naar een stijlvolle en unieke vaas om het interieur te verrijken. Of je ervoor kiest om hem een prominente plek te geven in jouw woning of als een attent geschenk aan vrienden of familie te geven, deze vaas zal ongetwijfeld alle aandacht trekken en bewondering oogsten. Een ware blikvanger die klasse en originaliteit combineert in één verfijnd kunstwerk.

De maten in het kort: Hoog 37 cm, diameter van 13 cm met een opening van 4 cm. De voet heeft een diameter van 8 cm, terwijl de kraag van de vaas een diameter van 7,5 cm heeft.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!