Glazen Wandkruis, Cross

Gilde Handwerk
13W2307
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34 cm ↔ 24 cm

Voeg een vleugje spiritualiteit en modern design toe aan uw interieur met dit prachtige glazen wandkruis, genaamd Cross.

Dit hedendaagse kunstwerk is gemaakt van hoogwaardig glas, met een intrigerende achtergrond van rood, blauw en zwart die subtiel aan de achterzijde is ingeschilderd. Het kruis is verder verrijkt met glasfusing druppeltjes die een boeiend 3D-effect creëren, terwijl een zwarte coating aan de achterzijde de kleuren nog intenser doet lijken.

De twee glasbanen kruisen elkaar in het midden, waarbij de horizontale baan over de verticale baan heen ligt, wat het kruis een uniek visueel aspect geeft.

Dit prachtige wanddecorstuk is voorzien van twee bevestigingsoogjes aan de achterzijde, waardoor het eenvoudig aan de muur kan worden opgehangen met behulp van twee schroeven. Met afmetingen van 34 cm hoog, 24 cm breed en ongeveer 1,3 cm dik, is dit glazen wandkruis een betekenisvolle toevoeging aan elke ruimte.

De maten in het kort: 34 cm hoog, 24 cm breed en ongeveer 1,3 cm dik (enkel het glas, en daar waar het glas elkaar kruist.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!