Glassculptuur LadyFace Babette - Uniek Vrouwenhoofd in massief Glas

JB Glas
09SC2242
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 39 cm ↔ 30,5 cm

Stel je eens voor: deze prachtige glassculptuur, genaamd LadyFace Babette, pronkt op een elegante sokkel in het midden van een ruimte, subtiel verlicht door een gericht spotje. Een werkelijk fantastisch gezicht, nietwaar?

Dit vrouwenhoofd is een uitdrukking van kunstzinnige verfijning, met zijn kenmerkende blauwe kapsel dat in pieken over het hoofd valt. Het hoofd zelf is vervaardigd van lichtblauw en oranje glas, dat zich in intrigerende patronen over het hele oppervlak uitstrekt. Gedetailleerde elementen zoals de expressieve ogen, weelderige lippen en een sierlijke spiraal op haar wangen voegen een extra dimensie van charme toe aan dit meesterwerk. Het geheel loopt elegant uit naar beneden, waar haar hals dient als de voet van het sculptuur, verfraaid met een prachtige gele (gouden) ketting met een rood hart als hanger. De voet heeft afmetingen van ongeveer 11,5 x 7 cm.

Met een hoogte van ongeveer 39 cm, een lengte van 30,5 cm en een breedte van 7 cm, is dit kunstwerk een indrukwekkende aanvulling op elke ruimte. Laat je betoveren door de unieke schoonheid en artistieke verfijning van de Glassculptuur LadyFace Babette, een tijdloos pronkstuk dat de aandacht blijft trekken en bewondering oogst, keer op keer.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!