Glazen Engel, XL

FW-glas
33EN2219
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 24 cm Ø 7 cm

Deze prachtige handgemaakte engel van glas komt rechtstreeks uit Duitsland en is een ware parel van vakmanschap. Gemaakt van transparant glas, straalt ze een betoverende schoonheid uit. Haar rok, hol van binnen, is een meesterwerk op zich, met een verticaal patroon dat aan de binnenzijde van de rok gemaakt is. Het subtiele patroon van de rok en op de vleugels is adembenemend en voegt een aura van elegantie toe aan haar verschijning.

Het engeltje zelf, gemaakt van helder glas, is subtiel en verfijnd. Haar handjes zijn gevouwen voor haar in een bescheiden gebedshouding, stralend met een innerlijke sereniteit. Door een lintje aan aan haar aureool te
bevestigingen, kan ze gemakkelijk opgehangen worden als een hemelse versiering, hoewel haar stevige rokje haar ook perfect laat staan op een vlakke ondergrond.

Met een hoogte van 24 centimeter en een rokdiameter van ongeveer 7 centimeter, is deze glazen engel een grote, betoverende kunstwerk dat een vleugje schoonheid en spiritualiteit toevoegt aan elke ruimte waarin ze wordt geplaatst.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!