Engel van Glas, Medium, Rood met goud

FW-glas
33EN2218
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8 cm Ø 5 cm

Deze prachtige handgemaakte engel van glas komt rechtstreeks uit Duitsland en is een ware parel van vakmanschap. Gemaakt van transparant rood glas, straalt ze een betoverende schoonheid uit. Haar rok, hol van binnen, is een meesterwerk op zich, met een delicaat patroon getekend met gouddraad dat rondom de rok kronkelt. Het contrast tussen het diepe rood en het glanzende goud is adembenemend en voegt een aura van elegantie toe aan haar verschijning.

Het engeltje zelf, gemaakt van helder glas, is subtiel en verfijnd. Haar handjes zijn gevouwen voor haar in een bescheiden gebedshouding, stralend met een innerlijke sereniteit. Een rood lintje is aan haar aureool bevestigd, waardoor ze gemakkelijk opgehangen kan worden als een hemelse versiering, hoewel haar stevige rokje haar ook perfect laat staan op een vlakke ondergrond.

Met een hoogte van 8 centimeter en een rokdiameter van ongeveer 5 centimeter, is deze glazen engel een klein, maar betoverend kunstwerk dat een vleugje schoonheid en spiritualiteit toevoegt aan elke ruimte waarin ze wordt geplaatst.

Gerelateerde Producten
!