Glassculptuur Kreeft, blauw/rood

Gilde Handwerk
04VL2713
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕  12,5 cm ↔ 28 cm

Stel je voor: een prachtige creatie, een meesterwerk van glasbewerking. Het is een levensechte kreeft, vervaardigd uit massief glas! Deze verbluffende kreeft is een symfonie van kleuren en texturen, een ware lust voor het oog.

Het lichaam van de kreeft is gevormd uit een combinatie van rood en blauw glas, schitterend gevat in transparant glas. Op zijn rug en op zijn scharen schitteren goudkleurige glinsters, als parels in de oceaan. Deze details geven de kreeft een realistische uitstraling, een spiegelbeeld van zijn levende tegenhanger. Met zijn scharen opgeheven, staat hij trots op zijn acht pootjes, terwijl zijn staart elegant naar beneden wijst. En natuurlijk, de voelsprieten (antennes) mogen niet ontbreken, nauwkeurig gevormd en geplaatst achter zijn transparante glazen ogen.

Het is werkelijk een meesterwerk om te aanschouwen. Zelfs in al zijn pracht en praal op foto's, komt zijn ware schoonheid pas volledig tot zijn recht wanneer je hem in levenden lijve ziet!

De afmetingen van dit kunstwerk zijn indrukwekkend: 22 centimeter lang, 15,5 centimeter breed en 23,5 centimeter hoog. Dit is een kreeft die de aandacht zal trekken en bewondering zal oogsten, waar je hem ook plaatst.

De maten in het kort: 22 cm lang, 15,5 cm breed en 23,5 cm hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!