Glassculptuur Kristal Glazen Uil, Sowy

DT Glas
04VL2704
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 18,5 cm ↔ 14 cm 

Laat uw bewondering opflakkeren voor dit betoverende handgemaakte uiltje, vervaardigd uit kristalglas door een bekwame glasblazer uit Polen. Het uiltje, met zijn ongeveer ovale vorm, wordt een prachtig staaltje ambachtelijke kunst. Van onderen smal, verbreedt het zich in het midden en loopt vervolgens weer subtiel taps toe naar de schattige oortjes aan de top.

Transparante glazen vleugels aan weerszijden voegen een vleugje lichtheid toe aan het kristalheldere ontwerp. De ogen en het snaveltje, gemaakt van transparant geel glas, geven het uiltje een levendige uitdrukking en een speelse charme.

Het lichaampje is vervaardigd uit wit glas, waarin golvende, subtiele strepen van grijs/aubergine paars glas zijn verwerkt. Dit zorgt voor een fascinerend schouwspel van texturen en kleurschakeringen, waardoor elk uiltje uniek is in zijn soort. De combinatie van kleuren harmonieert prachtig met de vazen Snowstorm, waardoor dit uiltje een naadloze aanvulling vormt op uw interieur.

Met afmetingen van 18,5 centimeter in hoogte, 14 centimeter in breedte en 8 centimeter in lengte, is dit glazen uiltje niet alleen een kunstwerk, maar ook een bewonderenswaardig staaltje vakmanschap dat de creativiteit van de Poolse glasblazer weerspiegelt. Voeg dit meesterwerk toe aan uw verzameling en beleef de magie van handgemaakt kristalglas.

De maten in het kort: 18,5 centimeter hoog, 14 centimeter breed en 8 centimeter lang.

Gerelateerde Producten
!