Glassculptuur Winding, Rood/Amber

DT Glas
09SC2223
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 19 cm ↔ 15 cm

Laat u betoveren door de tijdloze schoonheid van dit prachtige glasobject, vakkundig gevormd tot een weelderige krul die de verbeelding prikkelt. De gedraaide glassculptuur is een meesterwerk van vakmanschap, vervaardigd uit een harmonieus samenspel van rood, amber en transparant glas. De dynamische interactie tussen deze kleuren resulteert in een schitterende warme tint, die op magische wijze transformeert afhankelijk van de kijkhoek.

Het massieve glazen sculptuur rust trots op een glazen sokkel van 7,8 x 7,8 x 1,9 centimeter, waardoor het lijkt te zweven en een lichte, gracieuze uitstraling krijgt. Dit kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een fascinerend spel van licht en kleur.

Met afmetingen van 19 centimeter in hoogte, 15 centimeter in breedte en 4 centimeter in diepte, komt de krachtige aanwezigheid van dit glasobject tot leven. Of het nu dienstdoet als een centraal pronkstuk op een tafel of als een verfijnde toevoeging aan uw collectie, de veelzijdigheid en elegantie van dit glazen meesterwerk maken het een onmisbaar element in elk interieur. Laat u verleiden door de charme en verfijning van deze unieke creatie.

De maten in het kort:  19 centimeter hoog, 15 centimeter breed en 4 centimeter diep.

Gerelateerde Producten
!