Glazen Vaas Ambrosio

Gilde Handwerk
02V2351
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 33 cm ↔ 16,5 cm

De Vaas van Glas 'Ambrosio' is een waar meesterwerk dat recentelijk aan onze verzameling glazen vazen is toegevoegd. Deze met de hand vervaardigde vaas is een visueel feest met zijn betoverende kleurenpalet. Aan de onderzijde wordt transparant amberkleurig glas gebruikt, dat op elegante wijze overvloeit in wit gekleurd glas. Binnen het witte glas schitteren prachtige gouden vlekken, waardoor de vaas een subtiel en verfijnd karakter krijgt. Dankzij de lichte transparantie van het glas, is het mogelijk om door de vaas heen te kijken, waardoor een extra dimensie aan het kunstwerk wordt toegevoegd.

Hoewel de vorm van de vaas een klassiek karakter heeft, onderscheidt de 'Ambrosio' zich door het unieke kleurgebruik en de schitterende glans, waardoor het een object van buitengewone schoonheid wordt. Met een hoogte van 35 centimeter en een diameter van 18 centimeter op het breedste punt biedt deze vaas voldoende ruimte om imposante bloemen of elegante takken te presenteren. De vaas is echter ook op zichzelf een prachtig decoratief stuk dat de ruimte verrijkt met zijn unieke uitstraling.

De Vaas van Glas 'Ambrosio' is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle vaas. Of je nu je huis wilt verfraaien of het als een attent geschenk aan een vriend of familielid wilt geven, deze vaas zal ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaten.

De maten in het kort: 35 cm hoog, diamer van 18 cm. De voet is ongeveer 10 cm, en de opening is 10,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!