Glazen Vaas Metalen Nello

Gilde Handwerk
02V2369
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 52 cm ↔ 18,5 cm


De glazen vaas 'Metalen Nello' onderscheidt zich op indrukwekkende wijze door zijn unieke kleuring, die de suggestie wekt dat hij vervaardigd is uit metaal. Echter, deze opvallende vaas is gemaakt van hoogwaardig glas dat ambachtelijk en met precisie gekleurd is. De donkerblauwe kleur aan de binnenzijde dient als een perfecte achtergrond voor de metalen uitstraling, waardoor een intrigerend visueel effect ontstaat. Maar dat is nog niet alles! Met een imposante hoogte van 52 cm en een ruime opening van 14,5 cm biedt deze vaas voldoende ruimte om een prachtig boeket tot zijn recht te laten komen. Alsof dat nog niet genoeg is, is er om de hals van de vaas een ovaalvormige aluminium schijf geplaatst, als een sierlijke ketting om de hals van een vrouw. Bij het aanschouwen van de vaas wordt subtiel de suggestie van een vrouwelijke silhouet gewekt. Deze schijf rust losjes om de vaas en kan naar wens worden verwijderd.

De 'Metalen Nello' glazen vaas, met zijn met de hand vervaardigde vakmanschap, heeft een hoogte van 52 centimeter en een diameter van 18,5 cm. Een waarlijke blikvanger die elke ruimte verrijkt met zijn unieke esthetiek.

De maten in het kort: 52 cm hoog, 18,5 cm diameter. De opening heeft een diameter van 14,5 cm. De ovalen ring is 23 x 19 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!