Glazen Vaas Foloro

DT Glas
02V2346
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35 cm ↔ 14,5 cm

De Vaas van Glas 'Foloro' vormt een schitterende toevoeging aan onze uitgebreide collectie glazen vazen. Deze prachtige creatie, volledig met de hand vervaardigd, straalt een tijdloze elegantie uit dankzij het gebruik van transparant glas als voornaamste materiaal. Onderaan de vaas bevindt zich een imposante, transparante luchtbel die de diepte van het glas benadrukt. Direct daarboven ontvouwt zich een grootse rode bloem, eveneens gevormd uit het glas, die tevens fungeert als de bodem van de vaas. De sublieme reflecties in het glas zorgen ervoor dat de bloem zich op een unieke wijze herhaalt, zowel in volle pracht als in een verfijnde miniaturen boven de 'echte' bloem. De rand van de vaas is op zijn beurt vervaardigd uit rood gekleurd glas, wat het geheel een speels en levendig karakter verleent.

Hoewel de basisvorm van de vaas klassiek is, onderscheidt de Vaas van Glas 'Foloro' zich door de levendige kleuren en het bijzondere ontwerp van de bloem. Met een hoogte van 35 centimeter en een middellijn van 14,5 centimeter is deze glazen vaas ruim genoeg om imposante bloemstukken of elegante takken in volle glorie te presenteren. De opening van de vaas, met een diameter van ongeveer 7,5 cm, maakt hem tevens geschikt voor de gracieuze omarming van kleinere boeketten.

De Vaas van Glas 'Foloro' is de ideale keuze voor eenieder die zoekt naar een stijlvolle en unieke vaas om het interieur te verrijken. Of je ervoor kiest om hem een prominente plek te geven in jouw woning of als een attent geschenk aan vrienden of familie te geven, deze vaas zal ongetwijfeld alle aandacht trekken en bewondering oogsten. Een ware blikvanger die klasse en originaliteit combineert in één verfijnd kunstwerk.

De maten in het kort: Hoog 35 cm, diameter van 14,5 cm met een opening van 7,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!