GlasArt Glassculptuur Vis Rood gemarmerd

DT Glas
04VL2665
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 42,5 cm ↔ 17,5 cm

Laat je verwonderen door deze indrukwekkende handgemaakte glazen vis - een waar kunstwerk dat staat op een transparante glazen voet. Deze vis is op bijzondere wijze vormgegeven, alsof hij net uit het water is gesprongen. Het sierlijke lijfje is in een kronkelende beweging gevormd, met de staart elegant gebogen, waardoor de vis rechtopstaand een levensechte uitstraling heeft.

Vervaardigd van rood gemarmerd glas met intrigerende zwarte nerven, is de vis een visueel spektakel op zich. De vinnen en de staart, gemaakt van transparant glas, voegen een lichte en luchtige dimensie toe aan het geheel. De grote amberkleurige ogen op de kop van de vis brengen het karakter van de vis tot leven, terwijl het open bekje onthult dat het innerlijke gedeelte van de vis is gemaakt van helder wit transparant glas.

Stevig rustend op een transparante sokkel, behoudt de vis zijn gracieuze houding en blijft hij als een waar pronkstuk staan. Met een hoogte van 42,5 cm, een lengte van 17,5 cm en een breedte van 14 cm, is de GlasArt Glassculptuur Vis Rood gemarmerd een imposante verschijning die elke ruimte verrijkt met zijn unieke schoonheid.

De maten in het kort: 42,5 cm hoog, 17,5 cm lang en is 14 centimeter breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!