GlasArt Glassculptuur Vis 'Walli'

DT Glas
04VL2664
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30 cm ↔ 15 cm

Laat je betoveren door de pracht van 'Walli', een weelderig gekleurde glazen vis die met zorg en vakmanschap met de hand is vervaardigd. Dit opmerkelijke kunstwerk staat op een transparante glazen voet, waardoor het lijkt alsof de vis net uit het water is gesprongen. Zijn kronkelende lijf, met de gebogen staart, staat rechtop en geeft een levensechte indruk van een vis in beweging.

De vis zelf is een meesterwerk van bruin, blauw en groen glas, naadloos in elkaar overvloeiend en harmonieus samensmeltend. De vinnen en de staart zijn gebeeldhouwd uit transparant glas, wat een verfijnde en delicate uitstraling aan het geheel geeft. Opvallend zijn de grote, amberkleurige ogen die zijn kop sieren, en wanneer je in het open bekje kijkt, ontvouwt zich een prachtig tafereel van wit glas aan de binnenkant.

De glazen vis rust op een transparante sokkel, waardoor hij stevig en trots kan pronken. Met afmetingen van 30 cm in hoogte, 14,5 cm in lengte en 15 cm in breedte, is de GlasArt Glassculptuur Vis 'Walli' een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar zijn levendige kleuren en gracieuze vormen de bewondering van iedere toeschouwer zullen opwekken.

De maten in het kort: is 30 cm hoog, 14,5 cm lang en is 15 centimeter breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!