Milford Light Glasses - Evening Medley

Milford Glass
51LG2206*
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ø 10 cm

Nieuw uit Engeland zijn deze waxinelichthouders. Genaamd Light Glasses. De waxinelichthouder is gemaakt van transparant glas met daarom heen een laagje gemaakt van klei. Maar dan wel met een zeer gedetailleerde voorstelling. Het klei wordt opgestapeld in de diverse kleuren, als een pakketje, waarna er hele dunne plakjes van gesneden wordt. Deze plakjes worden op het glas gemodelleerd. En zie hier het resultaat....

Deze Milford Light Glasses - Evening Medley is een vrije interpretatie van het schilderij Cafeterras bij Nacht van Vincent van Gogh. De afbeelding wordt in totaal 4 keer herhaald. Een gedekte tafel, onder de sterrenhemel. Je ziet het zo voor je.

De Milford Light Glasses is 9 cm hoog en heeft een doorsnede van 10 cm, De opening heeft een doorsnede van 8 cm. Het waxinelichthoudertje wordt geleverd in een kartonnen cadeauverpakking.

De Light glass wordt geleverd met 1 maxi- waxinelichtje. Uiteraard kunt u dit glazen waxinelichthouder ook gebruiken met een normaal formaat waxinelichtje. Ook hebben wij een passend LED lichtje te koop, die werkt op een oplaadbare accu. Deze kunt u plaatsen in de Light Glasses, waarna het licht mooi door de afbeelding heen schijnt.

Deze lamp kunt u hier vinden.

!