Glazen vaas in metalen standaard, Bamboo, Ovaal XL

M&N Woondeco
02V2365
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 57,5 cm ↔ 35 cm

Deze prachtige glazen vaas wordt gepresenteerd in een elegante, zwart gelakte metalen standaard, wat een stijlvolle aanvulling is op zijn unieke ontwerp. De vaas, vervaardigd uit glas, toont schitterende natuurlijke tinten die direct in het oog springen. Een opvallend kenmerk zijn de bamboestengels, hoewel het interessante detail hier is dat ze met precisie zijn geschilderd en geen fysieke 3D-textuur hebben.

De achtergrond van de vaas is subtiel gevuld met warme bruine en beige tinten, terwijl op de voorgrond kleine glasblokjes in geel en wit met behulp van glasfusing zijn versmolten, waardoor een boeiende extra dimensie ontstaat. Dit kunstzinnige accent maakt de vaas niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook tactiel interessant.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De warme kleuren van de achtergrond in combinatie met de authentieke bamboescheuten zorgen ervoor dat deze glazen vaas een opvallende aanwezigheid heeft, waar hij ook wordt geplaatst. De royale afmetingen dragen bij aan zijn indrukwekkende verschijning, met een totale hoogte van maar liefst 57,5 centimeter en een breedte van 35 centimeter. De voet van de vaas heeft afmetingen van 25,5 x 10,5 cm, waardoor een solide basis wordt geboden voor dit kunstwerk.

Elke vaas is met de hand beschilderd, wat resulteert in unieke exemplaren, waar geen twee precies hetzelfde zijn. De binnenkant van de vaas is elegant zwart geschilderd, waardoor de kleuren aan de buitenkant nog intenser lijken. Een interessant detail is dat ondanks deze intensiteit, de vaas geen zonlicht doorlaat, wat bijdraagt aan de mystiek en intrige die het kunstwerk omringen. Deze glazen vaas is niet alleen een visueel meesterwerk maar belichaamt ook vakmanschap en individualiteit in zijn meest pure vorm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!