Vaas Vetro, Gufo

DT Glas
02V2336
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 29,5 cm ↔ 14 cm

De glazen vaas Vetro Gufo is een bijzonder exemplaar. De vaas zelf heeft de vorm van een boomstronk en is gemaakt van groen, beige, bruin en lila glas. Deze kleuren zijn prachtig met elkaar versmolten en verfraaid met gouden glinsters. De vorm van de vaas is aangepast aan het ontwerp, waarbij aan één zijde een tak uitsteekt en het geheel van breed naar smal uitloopt. Om het optisch goed te houden, is de opening aan de bovenzijde niet volledig glad gemaakt.

Aan de voorzijde van de vaas is een opening gemaakt, zoals je die zou vinden in een echte boom. En vanuit deze opening kijkt een prachtig wit uiltje nieuwsgierig de wereld in. Boven het uiltje blijft de vaas open, waardoor wanneer je bloemen in de vaas plaatst, de stelen van de bloemen nog zichtbaar zijn.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 29,5 cm, de breedte op het breedste punt is 14 cm en de diepte is 12 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 4,5 cm.

Met zijn unieke boomstronk-ontwerp en betoverende kleurenpalet is de glazen vaas Vetro Gufo een prachtige toevoeging aan elk interieur. Of je nu een bloemstuk wilt creëren of gewoon een decoratief accent wilt toevoegen, deze vaas zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten. Het uiltje dat nieuwsgierig uit de opening kijkt, voegt een charmant en speels element toe. Deze vaas is een perfect cadeau voor natuurliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en kunstzinnige decoraties.

De afmetingen in het kort: Hoog: 29,5 cm, breed (op het breedste punt) 14 cm, en 12 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 4,5 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!