Vaas Vetro, Pinguino

DT Glas
02V2335
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 27 cm ↔ 22 cm

De Glazen vaas Vetro, Pinguino, is werkelijk een bijzonder exemplaar. Het is niet alleen de vorm die de aandacht trekt, maar de toevoeging van de glazen pinguïn zal alle aandacht opeisen.

De vaas zelf is een ware artistieke verbeelding van de maan. Het toont een half verlichte maan in prachtige transparante blauwe en groene tinten. Aan de onderzijde vermengen deze kleuren zich met amberkleurig glas, wat op zijn beurt overgaat in helder glas. Aan de bovenzijde van de vaas loopt de maan uit in een opening waarin u bloemen kunt plaatsen. Aan de onderzijde fungeert de vaas als een platform voor de pinguïn. Deze schattige pinguïn staat op de maan en is uitgevoerd in de traditionele kleuren zwart en wit. Zijn pootjes en snaveltje zijn uiteraard gemaakt van oranje glas.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 27 cm, de breedte op het breedste punt is 22 cm en de diepte is 7 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 3 cm.

Met zijn unieke ontwerp en combinatie van kleuren zal de Glazen vaas Vetro, Pinguino, zeker de aandacht trekken in elk interieur. Of u nu een bloemstuk tentoon wilt stellen of gewoon een decoratief accent wilt toevoegen, deze vaas is een prachtig stuk om te koesteren en te bewonderen. Het is een perfect cadeau voor liefhebbers van kunst en glaswerk, en zal zeker een gespreksonderwerp zijn bij elke gelegenheid.

De afmetingen in het kort: Hoog: 27 cm, breed (op het breedste punt) 22 cm, en 7 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 3 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!