Toekan van Glas

JB Glas
04VL1571-35
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 11,5 cm ↔ 15 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen toekan is een levendige en kleurrijke vertegenwoordiging van de natuur. Met zorg en vakmanschap vervaardigd, is deze glazen vogel een waar kunstwerk dat de schoonheid van de toekan op unieke wijze tot leven brengt.

Met een hoogte van ongeveer 11,5 centimeter en een lengte van 15 centimeter, staat deze glazen toekan stevig op zijn beide pootjes en staartveren. Het meest opvallende kenmerk van dit glazen beeldje is natuurlijk zijn imposante oranje snavel, datgene waar de toekan zo bekend om staat.

Zijn lichaam is gemaakt van bont, donker gekleurd transparant glas dat de diepte en rijkdom van zijn verenpracht weergeeft. De vleugels zijn vervaardigd van glas in een vrolijke gele kleur, waarin speelse, bontgekleurde vlekjes zijn verwerkt. De pootjes zijn juist gemaakt van amber gekleurd glas, wat een warm contrast biedt ten opzichte van de levendige kleuren van de rest van het beeldje.

Met afmetingen van 15 centimeter in lengte, 4 centimeter in breedte en 11,5 centimeter in hoogte, is deze glazen toekan een opvallend en toch compact kunstwerk. Of je nu een liefhebber bent van exotische vogels, een verzamelaar van unieke glazen creaties, of simpelweg op zoek bent naar een prachtig decoratief stuk, deze handgemaakte glazen toekan zal zeker bewondering oogsten en een vleugje vreugde toevoegen aan jouw omgeving.

De afmetingen in het kort: 15 cm lang, 4 cm breed en 11,5 cm hoog. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!