Glazen schaal Pavone

DT Glas
03S2310
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm ↔ 27 cm 

Deze glassculptuur van een pauw is werkelijk uniek in zijn soort. Het is geen traditionele pauwensculptuur, maar een moderne interpretatie ervan. Het eerste wat opvalt is de prachtige staart van de pauw, die een glazen schaal vormt. Deze schaal is op een elegante manier om de pauw heen gevormd en is gemaakt in de kenmerkende kleuren van een pauw.

Boven de schaal uit rijst de hals, nek en hoofd van de pauw op in een prachtig blauwe kleur, met een rood kammetje dat bovenop de kop pronkt. Het contrast tussen de kleur van het lichaam en de schaal maakt deze sculptuur extra bijzonder. De staart en vleugels van de pauw zijn gemaakt van groen glas, waarin vlekken van rood, geel en zwart glas zijn verwerkt. Dit geeft de staart en vleugels een opvallend en kleurrijk patroon.

De afmetingen van deze massief glazen handgemaakte pauwenschaal zijn indrukwekkend: 25 cm hoog, 21 cm breed en 27 cm lang. Dit maakt de sculptuur niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Een kunstwerk als dit verdient dan ook een prominente plek in huis of op kantoor, waar het bewonderd kan worden door iedereen die het ziet.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!