Milford Light Glasses - Classic Poppies

Milford Glass
51LG2212
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 10 cm

Nieuw uit Engeland zijn deze waxinelichthouders. Genaamd Light Glasses. De waxinelichthouder is gemaakt van transparant met daarom heen een laagje gemaakt van klei. Maar dan wel met een zeer gedetailleerde voorstelling. Het klei wordt opgestapeld in de diverse kleuren, als een pakketje, waarna er hele dunne plakjes van gesneden wordt. Deze plakjes worden op het glas gemodelleerd. En zie hier het resultaat....

Deze Milford Light Glasses - Classic Poppies is gemaakt met een afbeelding van een bosje klaprozen. De achtergrond is wit, en de klaprozen lijken te staan in een bosje, op een weiland. De afbeelding wordt in totaal 4 keer herhaald. 

De Milford Light Glasses is 9 cm hoog en heeft een doorsnede van 10 cm, De opening heeft een doorsnede van 8 cm. Het waxinelichthoudertje wordt geleverd in een kartonnen cadeauverpakking.

De Light glass wordt geleverd met 1 maxi- waxinelichtje. Uiteraard kunt u dit glazen waxinelichthouder ook gebruiken met een normaal formaat waxinelichtje. Ook hebben wij een passend LED lichtje te koop, die werkt op een oplaadbare accu. Deze kunt u plaatsen in de Light Glasses, waarna het licht mooi door de afbeelding heen schijnt.

Deze lamp kunt u hier vinden.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!