Tuinprikker Hangende Ui, Oranje

Polczer Glas
26VB2248
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 118 cm 

De tuinprikker Ui bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel. Bovenaan is deze in een boog gebogen, met daaraan een klein haakje, waar het glassculptuur aan kan hangen.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze ui-vormige sculptuur zijn oranje, met daarin vlekken van rood, wit en groen glas. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de bovenzijde met een transparant oogje afgewerkt. Hieraan kan het glassculptuur opgehangen worden aan de tuinprikker.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: de doorsnede is op het breedste punt ongeveer 14 cm en de sculptuur is ongeveer 21 cm hoog.  De totale hoogte van de tuin-sculptuur is ongeveer 118 cm hoog. De boog heeft een breedte van circa 16 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!