Glazen Vaas in Metalen Standaard Grapes, rond

Gilde Handwerk
02V2212
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 438,5 cm ↔ 32 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in in mooie, diepe kleuren. De hoofdkleuren op de achtergrond zijn geel, goud en groen. Op de vaas zijn de druiventrossen met glasfusing op de vaas "gesmolten". Deze druiventrossen zijn in de kleuren paars, blauw en een beetje rood uitgevoerd. Door de patronen van glasfusing en het kleurgebruik is het een opvallende vaas, die niet snel zal vervelen! 

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde van de vaas is zwart gecoat. Hierdoor is de vaas niet lichtdoorlatend, maar geeft de zwarte coating wel extra diepte aan de gebruikte kleuren.

De totale hoogte van de vaas is 38,5 centimeter en de vaas is 32 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 5,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 9,3 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 23 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!