Mondgeblazen lamp Arno France, Chouette Gris

Arno France
12LA2202
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34 cm ↔ 25 cm 


Deze glazen lamp wordt mondgeblazen gemaakt door een glasatelier in Frankrijk. De lamp zelf is gemaakt van grijs gekleurd glas, aangevuld met andere kleuren die heel goed bij het grijs passen. 

Hoe deze lampen precies wordt gemaakt, kunt u hier zien.

De kleur van het lijfje is niet compleet egaal grijskleurig. In de kleur zijn donkere strepen gemaakt. Als de lamp aan is, zijn deze nog opvallender. De vleugels en de wenkbrauwen/oren zijn gemaakt van zwart en wit glas. Deze kleurtjes zijn in een druk patroon door elkaar gemengd, waarna daarna de vleugels en oren gevormd zijn. De vleugels lopen op de achterzijde over in een staartje.

Uiteraard mag het gezichtje niet ontbreken. De grote ogen zijn gemaakt van wit glas, met daarin een beetje geelkleurig glas als iris en zwart glas als pupil. Het snaveltje is gemaakt van geel glas.

Het unieke van deze lamp wordt benadrukt door het logo dat in het glas wordt gedrukt, na het maakproces, en nadat de lamp door de glasblazer is goedgekeurd. Tevens wordt er een certificaat meegeleverd.

De lamp is gemaakt van glas, en is uiteraard hol van binnen. Toch is de lamp vrij zwaar. Het totale gewicht is circa 5,1 kg. 

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Dit glassculptuur is geplaatst op een transparante kristallen voet met een diameter van 16 cm. Onder de voet zijn 4 dopjes geplaatst, zodat de lamp stevig staat. In het midden van de voet is een fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (4 W - E14 - 3000 K) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp, is 34 cm. De afmetingen van de lamp zijn: L x B x H: 21 x 25 x 34 cm

Omdat het om een uniek exemplaar gaat, worden ze stuk voor stuk op de foto gezet. De lamp op de foto is dan ook echt de lamp die u ontvangt!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!