Mondgeblazen lamp Arno France, Cherise

Arno France
12LA2204
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 68,5 cm ↔ 22 cm 


Deze glazen lamp wordt mondgeblazen gemaakt door een glasatelier in Frankrijk. De lamp zelf is gemaakt van rood gekleurd glas. Hoe deze lampen precies wordt gemaakt, kunt u hier zien.

De kleur is niet compleet egaal rood. U kunt er lichtere en donkere vlekken in zien. Hij kan zelfs in het zonlicht rood-paars opschijnen. De vorm is zoals een kers. Er zit een soort inkeping aan de bovenzijde. Tevens zit er een uitholling waar de steel in staat. 

De steel is los, en wordt door een sterke magneet op z'n plek gehouden. Dus na het op de mooiste plek zetten van de kers kunt u de steel plaatsen, waarna deze stevig op zijn plek blijft staan. Uiteraard is de steel compleet van (zwart) glas gemaakt.

Wij adviseren wel om de steel tijdens het verplaatsen van de lamp eerst te verwijderen, doordat de steel door beweging eventueel wel kan omvallen.

Het unieke van deze lamp wordt benadrukt door het logo dat in het glas wordt gedrukt, na het maakproces, en nadat de lamp door de glasblazer is goedgekeurd. Tevens wordt er een certificaat meegeleverd.

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende roodtinten lijkt deze haast te leven.

Dit glassculptuur is geplaatst op een transparante kristallen voet met een diameter van 16 cm. Onder de voet zijn 4 dopjes geplaatst, zodat de lamp stevig staat. In het midden van de voet is een fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (4 W - E14 - 3000 K) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp, inclusief steel, is 68,5 cm. De kers zelf heeft een doorsnede van circa 22 cm. De hoogte van de kers zonder steel is ongeveer 26 cm. De steel heeft een lengte van circa 46 cm en heeft op het breedste punt een diameter van 2,5 cm .

Omdat het om een uniek exemplaar gaat, worden ze stuk voor stuk op de foto gezet. De lamp op de foto is dan ook echt de lamp die u ontvangt!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!