Glazen vaas in metalen standaard, Variosa, Maanvorm

Gilde Handwerk
02V2204
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 44 cm


Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een fraai gekleurd design, in grijstinten. Op de achtergrond zijn vlakken geschilderd, die, door de wijze van schildering, lijken op plaatjes die tegen elkaar aan gelegd zijn. In de hoofdkleur grijs/zilver is geel en blauw verwerkt, voor extra dimensie. Over deze vlakken heen zijn een aantal bladeren met glasfusion aangebracht. Deze bladeren zijn wat feller gekleurd, in de kleuren blauw, rood, geel en groen. De gebogen smalle stukjes glas zijn op de vaas gesmolten, en zorgen voor een driedimensionaal effect. 

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48 centimeter en de vaas is 44 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 7,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 38 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde is zwart gecoat. Hierdoor is de vaas niet lichtdoorlatend, maar geeft de zwarte coating wel extra diepte aan de gebruikte kleuren.

Totale maten: LxBxH: 44 x 10 x 48 cm

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!