Maleras Zweeds Kristal, FE-Male Red

Maleras
48KM2119
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,3 cm ↔ 9,0 cm


De Målerås Zweeds Kristal, FE-Male is een uniek glassculptuur.

Wilt u een gezicht van een man of van een vrouw kopen? In dit kunstwerk zitten beide verwerkt. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker.

Dit kunstwerk is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde 2 gezichten gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is met de hand geschilderd. Het mannelijke deel is in het grijs geschilderd, terwijl de vrouw juist in het rood is uitgevoerd. De randen van het kristallen kunstwerk zijn gedeeltelijk vierkant (de man) en gedeeltelijk rond (de vrouw). Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt de sculptuur pas helemaal tot leven.

Uniek!

Dit mooie kunstwerk is 14,3 cm hoog, 9 cm breed en aan de onderzijde 4,3 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!