GlasArt vaas in metalen standaard Faces

Gilde Handwerk
02V2124
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 29 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in voornamelijk rood en zwart-tinten. Op deze mooie ondergrond is een gezicht gevormd, door middel van glasfusion. Ook aan de linkerzijde, op de donkere kant, zijn veel gekleurde glasblokjes toegevoegd door glasfusion.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde van de vaas is gedeeltelijk zwart gecoat en gedeeltelijk niet. Hierdoor is de vaas aan de rode zijde lichtdoorlatend, en aan de zwarte zijde niet. 

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48,5 centimeter en de vaas is 29 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van 7,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 25 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!