Roze Zwaan van Glas

DT Glas
04VL2517
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 24 cm ↔ 12,5 cm

Dit elegante glazen sculptuur in de vorm van een zwaan is een ware blikvanger. Het is met de hand gemaakt en meet 24 centimeter in hoogte, 12,5 centimeter in lengte en 5,5 centimeter in breedte.

De zwaan is gemaakt van roze glas, dat doorzichtig glas vermengt met roze tinten bevat. Dit geeft het sculptuur een zachte, romantische uitstraling. Het glas is gevormd in de vorm van de sierlijke nek, de vleugels en het gedetailleerde lijfje van de zwaan.

De snavel van de zwaan is gemaakt van helder rood transparant glas, waardoor het een opvallend detail vormt dat contrasteert met de zachte roze tinten van de rest van het sculptuur.

Dit prachtige glazen zwaansculptuur zal elke ruimte verrijken met zijn schoonheid en elegantie. Het is een perfect decoratiestuk voor een woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor. Of het nu op een plank, op een tafel of op een vensterbank wordt geplaatst, dit sculptuur zal altijd de aandacht trekken en bewondering oogsten.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!