Tuinprikker Bol met RVS Bloem, Lila

Polczer Glas
26VB2112
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 107 cm 

De tuinprikker Bol met RVS Bloem, Lila bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 98 cm hoog, een van RVS gemaakt bloem en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,6 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel. De boveneinde is enigszins gebogen, waardoor de bloem naar voren wijst, en niet recht naar boven. Hierdoor lijkt de bloem veel op een zonnebloem. 

De bloem zelf, is gemaakt van RVS. De 6 bladeren hebben een opening in het midden, waardoor ze er eleganter uitzien. In het midden van de vorm zit een gat, waardoor deze over het schroefdraad van de prikker heen valt. De bloem heeft een doorsnede van circa 19 cm.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van dit ronde bolletje zijn wit met een beetje paars. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: de doorsnede van de bol is ongeveer 5 cm en de sculptuur is daarom ook ongeveer 8 cm hoog.  De totale hoogte van de tuin-sculptuur is ongeveer 107 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!