Tuinprikker Ui-Vorm met RVS Blad, Geel

Polczer Glas
26VB2102
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 147 cm 

De tuinprikker Ui met RVS Blad, Geel bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 128 cm hoog, en blad gemaakt van RVS en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

Hierboven op zit een blad, die gemaakt is van RVS. Deze is golvend gevormd, en heeft een gat in het midden, waardoor deze over het schroefdraad van de prikker heen valt. Het blad is circa 40 x 15 cm groot.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze ui-vormige sculptuur zijn geel met daarin vlekken van groen, oranje, wit en rood glas. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: de doorsnede is op het breedste punt ongeveer 15 cm en de sculptuur is ongeveer 20 cm hoog.  De totale hoogte van de tuin-sculptuur wordt hierdoor ongeveer 147 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!