GlasArt vaas in metalen standaard Rainbow, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2101
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 47,5 cm ↔ 28,5 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in mooie, felle kleuren. De kleuren op de vaas lopen van groen, geel, rood, roze, lichtblauw naar donkerblauw. Op de vaas zijn mooie patronen van glasstukjes gemaakt, die met glasfusing op de vaas "gesmolten" zijn. 

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 47,5 centimeter en de vaas is 28,5 centimeter breed. De voet van de vaas is 10,5 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

Verder is de vaas lichtdoorlatend, doordat de binnenzijde niet gecoat is. Als de zon door de vaas schijnt, zal deze helemaal oplichten.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!