Glassculptuur Ballerina Anna

09SC2028
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 40 cm ↔ 17 cm

Massief glazen sculptuur, geplaatst op een glazen sokkel. Dit sculptuur is gemaakt in de vorm van een dikke dame in ballerina-pose. De dame is gemaakt in helder blauw glas. Op haar bovenlijf zijn gekleurde vlekken te zien. Het onderste deel is in een soort broek gehesen. Er zijn voor de vlekken en de broek felle kleuren gebruikt. Namelijk rood, geel, blauw en groen. In haar sierlijke voeten loopt de kleuren van de broek uit in transparant glas. Ze houdt haar linkerbeen sierlijk naar achteren, terwijl ze ook haar armen ophoog geheven heeft. Een sierlijke pose.

De hoogte van deze ballerina is 40 centimeter. De sculptuur van glas is 17 cm breed en 15 cm diep. De sokkel waar de ballerina op geplaatst is, is 10 x 10 x 2 cm.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!