Maleras Zweeds Kristal, Bruine Uilskuiken

Maleras
48KM2010
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 16 cm ↔ 11 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Bruine Uilskuiken, groot is een uniek kunstwerk!

Deze kleine uilskuiken is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. Mats Jonasson heeft geprobeerd de uil zo levensecht weer te geven. De kleuren van de uil zouden dan ook niet misstaan op een echte Bosuil-jong. De uil is hol van binnen, en schijnt op zijn buik iets door. Op het glas is het patroon van de veren duidelijk zicht- en voelbaar.

De kop van deze uilskuiken is iets minder uitgesproken dan het volwassen exemplaar. Ook ziet het uiltje er iets donziger en gedrongen uit. Net als een echte uilskuiken!

Een uniek stuk!

Dit mooie kunstwerk is 16 cm hoog, 11 cm breed en aan de onderzijde 11,5 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!