Maleras Zweeds Kristal, Bonte Specht

Maleras
48KM2016
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 18,9 cm ↔ 12,7 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Bonte Specht is één van de bestsellers uit de collectie.

Deze mooie vogel, die afgebeeld is hangend aan de boom, is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de bonte specht gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is met de hand in de levensechte kleuren van de grote bonte specht geschilderd. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de vogel en zijn zo gevormd, alsof de vogel in ijs gevangen is. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt de bonte specht pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 18,9 cm hoog, 12,7 cm breed en aan de onderzijde 6 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past helaas niet goed op de LED-panelen die wij te koop hebben. Het is wel mogelijk om een LEDpaneel op maat te laten maken. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!