Tuinprikker Appel, Large, groen

26VB2045-1
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 143 cm 

De Tuinprikker Appel, Large, groen bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De Appel is gemaakt van groen glas. Boven aan zit het bruine steeltje, met daaraan een donkergroen blad. De glassculptuur lijkt levensecht, behalve dat de appel uitvergroot is. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: de doorsnede van de appel is ongeveer 18 cm en de sculptuur is ongeveer 26 cm hoog.  De totale hoogte van de tuin-sculptuur wordt hierdoor ongeveer 143 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij. De meerprijs voor deze regenmeter-stang incl. regenmeter is € 10,00.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!