GlasArt Glassculptuur Kleine Ruit, rood met bronskleur

Gilde Handwerk
09SC2001
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 21 cm ↔ 11 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen sculptuur is een waar meesterwerk van vakmanschap en creativiteit. Het is vervaardigd in de vorm van een open ruit, waarbij de kleuren rood, transparant, zwart en koper met elkaar zijn vermengd om een schitterend kleurenspel te creëren. De ruitvorm is perfect gevormd en geeft de sculptuur een moderne en eigentijdse uitstraling.

De glazen sculptuur is 21 centimeter hoog en 11 centimeter breed, wat het een imposante aanwezigheid geeft op elke plek waar het wordt geplaatst. Het zorgt voor een levendig en kleurrijk accent in de ruimte en trekt onmiddellijk de aandacht van iedereen die het ziet.

Het glasobject is geplaatst op een zwarte, ronde sokkel, die de schoonheid van de sculptuur benadrukt en het een stabiele basis geeft. De sokkel heeft een doorsnede van ongeveer 7,6 centimeter en past perfect bij de sculptuur.

De kunstenaar heeft met deze sculptuur echt een meesterwerk gecreëerd. De combinatie van kleuren en de vorm van de open ruit geven de sculptuur een unieke uitstraling die indruk maakt op iedereen die het ziet. Het is een ware blikvanger en een aanwinst voor elke kunstcollectie.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!