Lamp Stella, Aquamarijn

12LA1919
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 52,5 cm ↔ 13 cm

Artikel nr. 12LA1919

Deze glazen lamp is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De lamp bestaat uit 2 delen: de voet en de glazen sculptuur.

De glazen sculptuur is gemaakt van glas, bestaand uit de kleuren wit met donkerblauw. Deze kleurencombinatie doet denken aan Delfts Blauw. Deze kleuren zijn in een uniek patroon op de sculptuur, in het glas gemaakt. Hierdoor is er geen tweede lamp exact hetzelfde als deze.

De lamp Stella is een hoge, maar smalle lamp, die naar onderen taps toe loopt, en naar boven loopt de sculptuur in een punt uit. 

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Als voet heeft u keuze uit de standaard voet en een kristallen voet.

De standaard voet heeft een diameter van 11 cm en is gemaakt van donker gekleurd hout. In het midden van de voet is de fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (3W=25W - E14 - Warm White). De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

Tegen een meer-prijs is de lamp ook leverbaar met een transparante kristallen voet met een diameter van 13 cm. In het midden van de voet is een fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (4 W - E27 - warm White) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar. De meerprijs is: € 20,00. 

De maten van de lamp zijn:

De sculptuur zelf is ongeveer 51 cm hoog. Dit is zonder de voet eronder gemeten. Met de houten standaard voet wordt de totale hoogte ongeveer 52,5 cm. Met de glazen voet wordt de totale hoogte ongeveer 53 cm.

Op het breedste punt heeft de sculptuur ongeveer een diameter van 13 cm.

Omdat het om een uniek exemplaar gaat, worden ze stuk voor stuk op de foto gezet. De lamp op de foto is dan ook echt de lamp die u ontvangt!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!