Tuinsteker Zwaan, Mint

Polczer Glas
26VB1941
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 33 cm 

De tuinprikker Zwaan bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 30 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de zwaan niet kan omvallen.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de zwaan erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze sculptuur zijn bovenaan natuurgetrouw. De zwaan is gemaakt van wit glas en heeft aan de onderzijde blauwe en groene vlekken. Verder heeft de zwaan een rood/oranje snavel en zwarte ogen. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: ongeveer 10 cm breed, 14 cm diep en 33 cm hoog. Hier komt de hoogte van de steker nog bij, waardoor het geheel 63 cm hoog is.  

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!