Tuinprikker Sun, Red

Polczer Glas
26VB1930
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 216 cm 

De tuinprikker Sun bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 172 cm hoog en 8! handgemaakte glassculpturen. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel. Onderaan zit een tweetand, zodat de prikker stevig in de grond vastgezet kan worden. Dan loopt er 1 stijl naar boven, waar een cirkel van metaal op zit. In het midden van de cirkel kan de glazen bol vastgeschroeft worden. Deze bol heeft een doorsnede van 16 cm.

Aan de buitenkant van de metalen cirkel kunnen de 7 andere sculpturen vastgeschroefd worden. Deze zijn allemaal glascculpturen Vlam. Deze sculpturen zijn elk 45 cm hoog, en hebben een doorsnede van 8 cm op het breedste punt.

Deze glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze sculptuur rood en oranje. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. Elk van de 8 sculpturen zijn aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waaraan ze aan de prikker bevestigd kunnen worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten. Ook de sculpturen die naar onderen wijzen.

De totale afmetingen van de sculptuur zijn: ongeveer 120 cm breed, 16 cm diep (dikte van de bol) en 216 cm hoog.   

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!