Casablanca Vetro Glassculptuur Hands Up, blauw/groen

Gilde Handwerk
09SC1732
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 26 cm ↔ 12 cm

Het Casablanca Vetro Glassculptuur Hands Up, blauw/groen is een prachtig middelgroot sculptuur van 26 centimeter hoog. Het massief glazen sculptuur staat op een transparante glazen sokkel en heeft een elegante uitstraling.

Het glazen sculptuur heeft een fraai kleurverloop in het glas, met als middentoon een prachtige blauwe tint, daaromheen een subtiele groene tint, terwijl de armen en het hoofd transparant zijn. De figuur in het sculptuur heeft zijn armen boven zijn hoofd geheven, waardoor het een dynamische uitstraling heeft.

Met zijn hoogte van 26 centimeter is het Casablanca Vetro Glassculptuur Hands Up, blauw/groen een indrukwekkend kunstwerk dat zorgt voor een sfeervolle ambiance in uw interieur. Het sculptuur van massief glas is 12 centimeter breed en de sokkel waarop het glazen paar geplaatst is meet 8 x 8 x 3 centimeter. De sokkel zorgt voor een stabiele en stevige basis, waardoor het sculptuur veilig en stevig op zijn plek blijft staan.

Dit prachtige glazen sculptuur is een unieke toevoeging aan uw interieur en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van uw gasten. Het is een tijdloos kunstwerk dat perfect past in zowel een modern als klassiek interieur. Met het Casablanca Vetro Glassculptuur Hands Up, blauw/groen haalt u een stukje vakmanschap en elegantie in huis.

NIEUW : U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!