Glassculptuur Stripes

DT Glas
09SC1519
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm ↔ 11 cm

Dit handgemaakte glazen sculptuur is een uniek kunstwerk dat door de witte strepen over het glas een bijzondere uitstraling krijgt. Het binnenste van het glassculptuur is gemaakt van prachtig blauw en groen glas. De kleuren worden op een bijzondere manier gecombineerd, waardoor er een speels effect ontstaat. Dit glazen kunstwerk is een ware blikvanger en zal zeker opvallen in uw interieur.

Het glazen sculptuur heeft een hoogte van 25 centimeter en een breedte van 11 centimeter. Het is geplaatst op een stevige, massief glazen voet van 6 x 6 x 1,8 cm. De voet geeft het sculptuur extra stabiliteit en zorgt ervoor dat het kunstwerk stevig staat. Dit unieke glazen sculptuur is een echte aanwinst voor elke kunstliefhebber en zal een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!