• Beschrijving

We hebben een ruim assortiment aan glaspennen  in veel verschillende kleurstellingen. De glaspen kan geleverd worden in verschillende geschenkverpakkingen. Helemaal leuk om te geven zijn de luxe verpakkingen waarbij een potje inkt meegeleverd word, dit is ideaal om kado te geven!

De glaspen schrijft ook echt. In de kop van de pen, zie de afbeelding hiernaast, zitten groeven. Als u de pen in de inkt doopt, verzameld het inkt zich in de groeven van de pen. Zet u de pen op papier, dan vloeit de inkt op het papier en kunt u schrijven. De pennen schrijven soepel en licht, en met enige oefening schrijft u ermee als was het een normale balpen.

De prijsverschillen tussen de verschillende glaspennen zitten in het doosje waarin de glaspen geleverd wordt. De goedkoopste variant heeft een kunststof doosje, daarna komt een variant met een hardkartonnen doosje en imitatielederen doosje en tot slot de sets met inkt, eventueel een inktpotje of een houten kistje. De glaspennen zijn echter allen van dezelfde kwaliteit. Als u op het vergrootglaasje in de afbeelding klikt kunt u meerdere afbeeldingen zien, waaronder van de verpakking van de glaspen.

!