Alle Vazen en Schalen

Voor ieder interieur een passende glazen vaas of schaal van glas.

Voor meer informatie klik hier

 

Voor 16.30 uur besteld, morgen in huis*  |  Gratis verzending vanaf € 50,00  |  Bekijken en gelijk meenemen in onze showroom!

!
Glazen vaas op hout XXL

Glazen vaas op hout XXL

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1649-2
Grote glazen vaas op groot grillig gevormd houten stander 102 cm hoog

Uniek in vorm en uitstraling, deze glazen druppelvaas op een grote houten stander. Het glas van de druppelvaas is mondgeblazen, en terwijl deze nog warm is, op het houten onderstel gedrukt. Hierdoor is de pasvorm perfect, en is er een unieke twee-eenheid tussen hout en glas gecreëerd!

De hoogte van deze extra grote glazen druppelvaas op hout bedraagt ongeveer 102 centimeter. Het hout is 78 centimeter hoog, en 25 centimeter breed aan de onderzijde, 40 centimeter aan de bovenzijde. Het glas van de vaas heeft een opening van 12 centimeter doorsnede. Op het breedst is de vaas 42 centimeter, op zijn hoogst is de vaas 30 centimeter.

In deze serie glazen druppelvazen op hout zijn tevens kleinere modellen leverbaar, de actuele voorraad staat op de site!

Vaas van Glas 'Corali'

Vaas van Glas 'Corali'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1751
Vaas van Glas 'Corali' 51 cm hoog

De Vaas van Glas 'Corali' is één van de grootste modellen uit onze collectie glazen vazen. De handgemaakte Vaas van Glas 'Corali' heeft als hoofdkleur blauw, met een cognackleurige glazen kraag. De combinatie van afmeting, kleur en het model van de vaas zorgt ervoor dat een bloemstuk niet nodig is, een fraaie sokkel met een spotje erop is voldoende om deze vaas tot zijn recht te laten komen.

De Vaas van Glas 'Corali' is 51 cm hoog, heeft in het midden een diameter van 22 cm. De voet heeft een diameter van 15 cm, de bovenzijde heeft een diameter van 18 cm.

Vaas van Glas 'Flower Explosion'

Vaas van Glas 'Flower Explosion'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1632
Vaas van Glas 'Flower Explosion' 45 cm hoog

Één van de topstukken van onze collectie glazen vazen is deze Vaas van Glas 'Flower Explosion'. Deze vaas overtreft bijna alle andere vazen qua afmetingen en details.

Deze vaas bestaat uit gelaagd glas, de buitenzijde van de vaas is gemaakt van lichtblauw glas, de binnenzijde van creme kleurig glas. De buitenzijde van de vaas zorgt voor de naam van de vaas; het is alsof er een explosie van bloemen is geweest. Samen met de blauwe basiskleur geeft dit een bijzonder effect.

Deze glazen vaas is 45 centimeter hoog, 47 centimeter breed en 30 centimeter diep.

Vaas van Glas 'Giraf'

Vaas van Glas 'Giraf'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1607
Vaas van Glas 'Giraf' 43 cm hoog

De vaas van glas 'Giraf' heeft haar naam te danken aan het patroon wat aan de buitenzijde van de vaas te zien is. De hoofdkleuren blauw, rood en bruin worden doorsneden door een creme kleurig vlekkenpatroon zoals een giraffe heeft. Daarnaast speelt het model van de glazen vaas, smal en hoog, natuurlijk ook mee.

Het bijzondere van de vaas is de breed uitwaaierende bovenkant, welke met een zwarte rand afgewerkt is. De binnenzijde van de vaas is helderblauw gekleurd.

De vaas van glas heeft een hoogte van 43 centimeter, heeft onderaan een diameter van 11 centimeter en boven een diameter van 35 centimeter.

Deze handgemaakte glazen vaas zal een blikvanger in uw interieur zijn.

Vaas van Glas 'Abbagliante'

Vaas van Glas 'Abbagliante'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1633
Vaas van Glas 'Abbagliante' 47 cm hoog

Forse, hoge vaas van glas, met een fraai rasterpatroon op een licht doorschijnende rode achtergrond waar lichtjes zilverdeeltjes doorheen schijnen.

De Vaas van Glas 'Abbagliante' is handgemaakt, heeft een lichte, babyblauwe binnenzijde en een zwart randje aan de bovenzijde. De glazen vaas is 47 centimeter hoog, 37 centimeter breed en 17 centimeter diep.

Vaas van Glas Groen

Vaas van Glas Groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1687
Vaas van Glas Groen 44 cm hoog

Dit is een hele bijzondere handgemaakte vaas van glas. De glazen vaas staat bol fraaie details, en onderscheid zich door een sublieme afwerking. De vaas van glas heeft een warme groen gemêleerde kleurstelling. De binnenzijde van de vaas is wit van kleur.

Aan de buitenzijde van de vaas zijn gekleurde slierten glas aangebracht wat de glazen vaas een unieke uitstraling geeft. Daarnaast valt de vaas van glas op door zijn afmetingen: de glazen vaas is 44 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 13 centimeter diep.

GlasArt Design-Vaas 'Primavera'

GlasArt Design-Vaas 'Primavera'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1660
GlasArt Design-Vaas 'Primavera'  35 cm hoog

Het meest opvallende element van alle vazen en schalen uit de 'Primavera' serie zijn de frisse, bonte kleurvlakken. De getoonde GlasArt Design-Vaas 'Primavera' is 35 cm hoog en 35 cm breed.

De breed uitwaaierende bovenkant van de glazen vaas is fraai afgewerkt met een helderrode rand.

GlasArt vaas van Glas 'Arancio'

GlasArt vaas van Glas 'Arancio'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1767
GlasArt vaas van Glas 'Arancio' met gezicht, 30 cm hoog

De GlasArt vaas van Glas 'Arancio' heeft als basiskleuren geel met amber, de binnenzijde van de vaas is witgekleurd. De mondgeblazen vaas is voorzien van een knipogend gezicht aan de voorzijde, de achterzijde van de glazen vaas is amber met geel gekleurd.

 De vaas van glas is 38 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 19 centimeter diep.

Glasart Kraagvaas van Glas 'Twinkle'

Glasart Kraagvaas van Glas 'Twinkle'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1714
Glasart Kraagvaas van Glas 'Twinkle' met gezicht 30 cm hoog

Rood glazen vaas met heel veel details; de smalle transparante verticale banen in het glas, de groen gekleurde binnenkant van de vaas  en natuurlijk het gezicht. Deze kenmerken geven de vaas, samen met de fraaie kraag, een uniek karakter én maken de vaas van glas tot een echte blikvanger.

De glazen vaas met gezicht is 30 centimeter hoog, doorsnede 27 cm.

GlasArt Vaas van Glas 'Watching You'

GlasArt Vaas van Glas 'Watching You'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1621
GlasArt Vaas van Glas 'Watching You', 28 cm hoog

GlasArt Vaas van Glas 'Watching You', met een opengewerkt gezicht in de vaas. De glazen vaas is fraai door en door gekleurd in een bonte mengeling van blauw- groen- en roodtinten.

De glazen vaas is 28 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 10 centimeter diep.

GlasArt Design-Vaas 'Napoli' L

GlasArt Design-Vaas 'Napoli' L

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1658
GlasArt Design-Vaas 'Napoli' L 33 cm hoog

"Een mens die Napels gezien heeft, kan nooit meer treurig zijn" zo heeft Goethe eens gezegd. Treffender kan de sfeer die de GlasArt Design-Vaas 'Napoli' L oproept eigenlijk niet verwoordt worden.

De grote glazen vaas heeft een vrolijk kunstzinnig decor aan de buitenzijde, met een felrode binnenzijde. De vaas Napoli is 33 cm hoog, waaiert met 39 cm breed uit aan de bovenzijde en is 20 cm breed. De vaas is een regelrechte sfeerbrenger én aandachtstrekker in iedere ruimte.

Glasart Vaas van Glas 'Vista'

Glasart Vaas van Glas 'Vista'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1614
GlasArt Vaas van Glas 'Vista' met gezicht, 28 cm hoog

De design vaas van glas 'Vista' heeft een fraaie rood/geel/groene kleurstelling, en is voorzien van een gezicht.

De glazen vaas is 32 centimeter hoog, 17 centimeter breed en 9 centimeter diep.

Glasart Vaas van Glas 'Twinkle'

Glasart Vaas van Glas 'Twinkle'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1613
GlasArt Vaas van Glas 'Twinkle' met gezicht 34 cm hoog

Transparant glazen vaas met heel veel details; het patroon van kleine luchtbelletjes in het glas, de verticaal lopende gekleurde banen in het glas en natuurlijk het gezicht. Deze kenmerken geven de vaas een uniek karakter én maken de vaas van glas tot een echte blikvanger.

De glazen vaas met gezicht is 34 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 15 centimeter diep.

GlasArt Vaas Twinkle Face

GlasArt Vaas Twinkle Face

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1721
GlasArt Vaas Twinkle Face, 33 cm hoog

Handgemaakte vaas van glas met prachtig in elkaar overlopende blauw, rood en groen gekleurde verticale banen. De vaas is gedecoreerd met knipogend gezicht aan de voorzijde van de glazen vaas. Een opvallend detail van de GlasArt Vaas Twinkle Face zijn de gekrulde haarlokken aan weerszijden van de vaas. Kortom, deze vaas is een kleurrijke en vrolijke blikvanger in iedere ruimte.

De glazen vaas heeft een hoogte van 31 centimeter en is 24 centimeter breed. De vaas is 11 centimeter diep en het glas van de vaas is ruim 1 centimeter dik.

Glazen Vaas in Metalen Standaard Zomerbloemen

Glazen Vaas in Metalen Standaard Zomerbloemen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1685
Glazen Vaas in Metalen Standaard Zomerbloemen 51 cm hoog

Schitterend glasobject, een handgemaakte vaas in een metalen standaard. De glazen vaas bestaat uit twee schalen die aan elkaar verlijmd zijn, en rijkelijk gedecoreerd zijn met stukjes glas. Deze glasstukjes zijn door middel van glasfusing, het versmelten van diverse laagjes glas, aangebracht op de vaas. De licht transparante coating aan de binnenzijde laat de vaas goed tot zijn recht komen onder een spotje of op een zonnig plekje.

Deze grote glazen vaas is 51 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 11 centimeter breed.

Vaas van Glas 'Red'

Vaas van Glas 'Red'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1750
Vaas van Glas 'Red' 37 cm hoog

De Vaas van Glas 'Red' is één van de meest kleurrijke modellen uit onze collectie glazen vazen. De handgemaakte Vaas van Glas 'Red' heeft als hoofdkleur rood, met met een bonte mengeling van blauw en groentinten op de buik van de glazen vaas. De binnenzijde van de vaas, goed te zien door de breed uitwaaierende kraag, is helder oranje van kleur. De combinatie van afmeting, kleur en het model van de vaas zorgt ervoor dat een bloemstuk niet nodig is, een fraaie sokkel met een spotje erop is voldoende om deze vaas tot zijn recht te laten komen.

De Vaas van Glas 'Red' is 37 cm hoog, is bovenaan 40 cm breed en de bodem is 12 cm breed.

Vaas Colour Face

Vaas Colour Face

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1524
Vaas 'Colour Face', 35 cm hoog
Grote, handgemaakte kleurrijke vaas van glas. De glazen vaas is 38 cm hoog, 24 cm breed boven en 12 cm breed beneden. De vaas is gemaakt van dik glas, en gekleurd in verticale banen. De linker- en rechtzijde van de vaas verschillen van elkaar, rechts is het oog geopend, links is het oog gesloten.  
Schaal Zomerbloemen Glasfusing

Schaal Zomerbloemen Glasfusing

Vandaag besteld, morgen in huis!*
03S1614
Schaal Zomerbloemen Glasfusing diameter 48 cm

Vrolijk zomers gekleurde schaal van glas. De grote glazen schaal is handgemaakt, en heeft een bijzonder reliëf aan de bovenzijde bestaande uit gefusede stukjes transparant en gekleurd glas. Het glasfusing element geeft de glazen schaal iets exclusiefs. De schaal Zomerbloemen is natuurlijk prima te combineren met de Vaas in metalen houder Zomerbloemen.

De glasschaal heeft een diameter van 48 centimeter en is 13 centimeter hoog.

Vaas van Glas 'Verenpracht'

Vaas van Glas 'Verenpracht'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1631
Vaas van Glas 'Verenpracht' 30 cm hoog

Een overdaad aan kleuren, dat is slechts één van de kenmerken van deze glazen vaas. De glazen vaas is licht geribbeld aan de buitenzijde, met een fraaie vertande rand aan de bovenzijde. De binnenzijde van de glazen vaas is wit, in tegenstelling tot de buitenzijde, waar een verenpatroon een rijke aaneenschakeling van kleuren laat zien.

De handgemaakte glazen vaas is een bijzonder stuk, en meet 30 centimeter hoog, bij een doorsnede van 17 centimeter.

GlasArt Schaal van Glas 'Twinkle'

GlasArt Schaal van Glas 'Twinkle'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1623
GlasArt Schaal van Glas 'Twinkle' met gezicht, 33 cm breed
Kleurrijke GlasArt Schaal van Glas 'Twinkle', met een fraai luchtbelletjes patroon in het glas. De schaal is 33 centimeter breed, 17 centimeter hoog en 15 centimeter diep.
GlasArt Design-Schaal 'Primavera'

GlasArt Design-Schaal 'Primavera'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
03S1605
GlasArt Design-Schaal 'Primavera' 20 cm hoog
Het meest opvallende element van alle vazen en schalen uit de 'Primavera' serie zijn de frisse lentekleuren. De getoonde handgemaakte GlasArt Design-Schaal 'Primavera' is 20 cm hoog, 41 cm breed en 20 cm diep.
GlasArt Vaas 'Nasello'

GlasArt Vaas 'Nasello'

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1766
GlasArt Vaas 'Nasello', 33 cm hoog

Handgemaakte vaas van glas met prachtig in elkaar overlopende pasteltinten in blauw, rood en groen aan de buitenzijde. De vaas is gedecoreerd met knipogend gezicht aan de voorzijde van de glazen vaas. Een opvallend detail van de GlasArt Vaas 'Nasello' is de kraag aan de bovenzijde van de vaas, deze laat de witgekleurde binnenzijde goed zien.  Kortom, deze vaas is een kleurrijke en vrolijke blikvanger in iedere ruimte.

De glazen vaas heeft een hoogte van 30 centimeter en is 16 centimeter breed. De GlasArt Vaas 'Nasello' is 15 centimeter diep.

Glazen Vaas in Metalen Standaard Goldleaf

Glazen Vaas in Metalen Standaard Goldleaf

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1761
Glazen Vaas in Metalen Standaard Goldleaf 47 cm hoog

Glazen Vaas in Metalen Standaard Goldleaf. De vaas Goldleaf bestaat uit twee bolle schalen, helder geel met blauw gekleurd, met gefusede details zoals de goudkleurige bladeren op de schalen. De verlijmde glasschalen vormen samen een vaas, en staat in een zwart gelakt metalen frame. De glazen schalen zijn lichtdoorlatend, wat bij invallend zonlicht of een spotje een fraai kleurenspel oplevert.

De glazen vaas op metalen stander is 47 centimeter hoog, 43 centimeter breed en 10 centimeter diep.

Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise

Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise

Vandaag besteld, morgen in huis!*
02V1624
Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise 47 cm hoog

Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise. De vaas Sunrise bestaat uit twee bolle schalen, felgekleurd, met gefusede details op de schalen. De verlijmde glasschalen vormen samen een vaas, en staat in een zwart gelakt metalen frame. De glazen schalen zijn een beetje lichtdoorlatend, wat bij invallend zonlicht een fraai kleurenspel oplevert.

De glazen vaas op metalen stander is 47 centimeter hoog, 43 centimeter breed en 10 centimeter diep.